Zoggs Predator Flex Reactor

Predator Flex Reactor

Zwemmen met de Zoggs Predator Flex Reactor

De nieuwe vinding van Zoggs is de Predator Flex Reactor. Nog niet eerder zijn er zwembrilletjes ontwikkeld met meekleurende glazen. De op zonlicht reagerende glazen reageren direct en worden donkerder naarmate er meer zonlicht is. Deze bril is dus bij uitstek geschikt voor het zwemmen met wisselende condities. De ene keer in het zwembad en de andere keer met een lekker zonnetje in het buitenwater.

De Reactor glazen

De speciale Reactor glazen van de Predator Flex Reactor reageren razendsnel op binnenkomend UV licht en bieden daarmee een bescherming tot UV-400. De zelfde bescherming die een goede zonnebril biedt. Bij meer bewolking en verminderde zonneschijn veranderen de glazen weer terug naar de oorspronkelijke doorzichtige staat. Optimaal zicht wordt met deze bril gegarandeerd.

Het Predator Flex frame

De Reactor glazen zijn in het populaire Predator Flex frame geïntegreerd. Dit frame heeft een optimale pasvorm met het 4 Flexpoint systeem. De gebogen lenzen geven een weids zicht en met de Fogbuster technologie heb je een stuk minder last van beslagen glazen. Met het Soft-Seal afsluitsysteem en de gesplitste hoofdband lekt de bril geen water en kan je uren blijven zwemmen.

Het testen van de Reactor

In de zomer van 2012 is de Predator Flex Reactor geprobeerd door een groep mannelijke en vrouwelijke open water zwemmers en triatleten. De bril is uitvoerig getest in zowel het zwembad als in het buitenwater en met zowel bewolking als felle zon. De reacties waren unaniem positief:

“They were more reactive than I initially expected and seemed perfect in all conditions. I never noticed things being too light or too dark”

“I was so surprised how well they reacted. Completely clear indoors and very dark in bright sun-light”

De Zoggs Predator Flex Reactor is vanaf maart overal te koop. Precies op tijd om al mee te gaan trainen voor het komende open water zwemseizoen. De adviesprijs wordt €69,95. De bril wordt dan geleverd met een stijlvolle harde hoes met ritssluiting. Bekijk het onderstaande filmpje om alvast in de stemming te raken:

4 Responses to “Predator Flex Reactor”

 1. lol

  dit is de beste bril ooit ik wil hem kopen maar hoelang duurt het todat er een andere uitkomt??

  Reply
 2. admin

  Ik hoop zo snel mogelijk en hopelijk nog in de maand maart. Vandaag nog een bestelling zwembrillen binnen gehad, maar daar zat de Zoggs Predator Flex Reactor helaas nog niet bij.

  Reply
 3. admin

  Na navraag gedaan te hebben blijkt de levering toch nog een tijdje op zich te wachten in Nederland. De verwachting is in de maand juni. Nog even geduld dus.

  Reply

Leave a Reply