Zoggs Predator Flex Mirror

Zoggs Predator Flex Mirror

Val op in het zwembad!

Price €30,95

Val op in het zwembad! De Predator Flex Mirror heeft spiegelende glazen en heeft daardoor een opvallende look. De speciale glazen zorgen voor uitstekend zicht in felle en lichte omstandigheden. Het frame van deze zwembril is het standaard Zoggs Predator Flex frame met alle bekende voordelen. De flex technologie vanuit vier hoeken, de ronde glazen voor 180 graden zicht en de goede pasvorm. Ook de silicone hoofdband is goed en makkelijk instelbaar voor iedereen.

Spiegelende glazen in de Zoggs Predator Flex

De spiegelende glazen werken als een goede zonnebril. De stralen van de zon worden voor een groot deel weerkaatst. Daarnaast zijn de glazen getint en heb je dus een rustiger beeld bij het zwemmen. De zwembril biedt een bescherming van UV-400. Naast de goede bescherming tegen de zon zijn spiegelende glazen natuurlijk ook leuk om te zien. De spiegeling van de Zoggs Predator Flex Mirror maakt de bril super snel om te zien.

Zoggs Predator Flex Mirror kopen

De Zoggs Predator Flex Mirror is de ideale bril voor algemeen gebruik, open water wedstrijden en alle andere zwemactiviteiten. Zowel in het zwembad als in het buiten water, met deze zwembril ben je op alles voorbereid. Bij Zwembrilletjes.eu koop je deze Zoggs zwembril voordelig en snel. Het bestellen van deze allround zwembril gaat super snel en wie weet zwem jij binnenkort met de Zoggs Predator Flex Mirror.

Leave a Reply

Zoggs Predator Flex Mirror

Zoggs Predator Flex Mirror

Stand out from the crowd!

Price €30,95

4 Flexpoint Technology™Fogbuster™ - anti fogPanoramic view with Curved Lens TechnologyUV protection
Stand out from the crowd! Predator Flex Mirrored goggles allow for great visibility in the brightest conditions as well offering a super stylish look & feel.