Zoggs Predator Flex

Zoggs Predator Flex

Zoggs Predator Flex Goggles offer our unique 4 Flexpoint™ technology

Price €28,95

blue-white
4 Flexpoint Technology™Fogbuster™ - anti fogPanoramic view with Curved Lens TechnologyUV protection
Zoggs Predator Flex Goggles offer our unique 4 Flexpoint™ technology, for enhanced frame flexibility providing a contoured and comfortable fit.

Leave a Reply

Zoggs Predator Flex

Zoggs Predator Flex

Zoggs Predator Flex zwembrilletjes hebben de unieke 4 Flexpoint™ technologie

Price €27,45

blue-white
Zoggs Predator Flex zwembrilletjes hebben de unieke 4 Flexpoint™ technologie, deze techniek zorgt voor extra flexibiliteit van het frame waardoor deze nog beter en comfortabeler zitten. Ook de hoofdband van de Zoggs Predator Flex is een verbetering ten opzichte van de Zoggs Predator. In plaats van twee losse silicone banden heeft de Predator Flex een dikkere band die halverwege splitst. De silicone hoofdband blijft zo beter zitten.

Zoggs Predator Flex met gebogen glazen

Net als elke zwembril uit de Zoggs Predator serie heeft ook de Zoggs Predator Flex gebogen glazen. Door deze gebogen glazen heeft de zwembril 180 graden zicht. Dit is zo ruim dat je niet tegen het frame van de zwembril aan kijkt. Dit geeft een rustig en ongestoord beeld tijdens het zwemmen. Op een gegeven moment vergeet je gewoon dat je een zwembril draagt.

De kleuren glazen van de Zoggs Predator Flex

De Zoggs Predator Flex is alleen beschikbaar met getinte glazen. Er is een variant met blauwe glazen en een variant met rookkleurige glazen te koop. Beide varianten zijn geschikt voor in het zwembad, maar de blauwe laten net iets meer licht door. Hierdoor heb je in een zwembad beter zicht. De getinte glazen zijn ook prima om buiten te gebruiken. Maar voor de bijzondere omstandigheden die zich buiten kunnen voordoen zijn ook meerdere speciale Zoggs Predator Flex varianten te koop.

De kleurstelling van de Zoggs Predator Flex

Van de Zoggs Predator Flex zijn twee varianten te koop. De witte variant met blauwe accenten en de zwarte variant met gele accenten. De witte variant is alleen verkrijgbaar met de blauwe glazen en de zwarte alleen met de rookkleurige glazen. Op de glazen na veranderen de varianten niet van elkaar en is het vooral een kwestie van persoonlijke smaak.

Zoggs Predator Flex kopen

De Zoggs Predator Flex kan gebruikt worden bij diverse zwemactiviteiten. Vooral bij het open water zwemmen doet deze zwembril het goed. Overweegt u om deze zwembril aan te schaffen, neem dan zeker een kijkje bij Zwembrilletjes.eu voor de Zoggs Predator Flex. Neem ook vooral contact op met deze webshop voor vragen over deze zwembril.