Zoggs Predator

Zoggs Predator

Zoggs Predator swimming goggles offer maximum vision

Price €23,95

blue-clear
Fogbuster™ - anti fogPanoramic view with Curved Lens TechnologyUV protection
Zoggs Predator swimming goggles offer maximum vision and super soft fit hypoallergenic seals for ultimate comfort.

Leave a Reply

Zoggs Predator

Zoggs Predator

Zoggs Predator zwembrilletje biedt maximaal zicht

Price €23,95

blue-clear
Zoggs Predator zwembrilletje biedt maximaal zicht door de gebogen glazen technologie. Deze gebogen glazen bieden een onbelemmerd zicht van 180 graden. De Zoggs Predator is het basis model uit de serie, maar biedt voldoende functionaliteit om lekker te kunnen zwemmen. Om te beginnen hebben alle Zoggs Predator zwembrillen UV beschermende glazen. Het grotere frame is heeft een goede pasvorm, is zacht en is gemaakt van Hyperallergeen materiaal. Het frame zit comfortabel, waardoor je lekker lang door kunt zwemmen zonder problemen.

Kleuren Zoggs Predator zwembrillen

De meest kenmerkende Zoggs Predator is blauw wit van kleur en heeft transparante glazen. Ook is er een variant met blauw gekleurde glazen. Blauwe glazen hebben een mooi neutraal beeld in het blauwe zwembad water. Kies je voor een stoere look dan kan je gaan voor de rookgrijze glazen. Vooral de rood zwarte Zoggs Predator ziet er stoer uit. Voordeel van deze getinte glazen is ook dat ze als een soort zonnebril fungeren als je buiten aan het zwemmen bent.

Zoggs Predator Kopen

Alle varianten van deze zwembril zijn te koop bij Zwembrilletjes.eu. Via de bestel knop op de pagina kom je automatisch uit in de webshop en wordt de Zoggs Predator na het kopen zo snel mogelijk opgestuurd. Geniet voortaan van de super zachte, hypoallergene pasvorm van de Zoggs Predator.